Doneren

Help het forum in de lucht te houden ( leuke woordspeling trouwens)

Dank je dat je deze pagina bezoekt. Zoals iedereen weet, is het onderhouden van een forum financieel best een uitdaging.
Sinds 2007 zijn we online, en hebben dit altijd op non-profit basis gedaan, en de laatste jaren wordt er ook door sommige amateurs in plaats van een donatie, spullen geleverd, die we dan kunnen verkopen, en uiteraard wordt dat zeer gewaardeerd.

Maar anno 2021 zijn de kosten van de webhosting en domeinnaam zo extreem omhoog gegaan, de echte reden weten we helaas niet, maar prijsverhogingen door sommige webhosters zijn met 400% verhoogt!

Helaas ontkomen we er niet aan, door het forum in twee stukken te verdelen, voor de goede orde, in beide gevallen staan in het forum exact de zelfde berichten.

Standaard geregistreerde gebruikers:

- Gebruik van het gehele forum voor alle geregistreerde gebruikers, maar zonder chatfunctie en voorzien van beperkte reclame uitingen.

Geverifieerde gebruikers:

- Gebruik van het forum voor alle geverifieerde gebruikers, dit zijn gebruikers die het forum een donatie waard vinden.

Als dank voor de donatie wordt de chatfunctie geactiveerd, en wordt er geen reclame in het forum gedeelte getoond. In de toekomst zal daar wellicht nog een speciaal forumgedeelte bijkomen. Een gebruiker die een donatie heeft gedaan, wordt voorzien van een "geverifieerd" vinkje ( zoals je bijvoorbeeld ook ziet op Twitter)
Ook wordt je naam in het blauw aangegeven, zodat iedereen kan zien dat je het forum steunt.
Een donatie geldt voor een jaar, en uw account wordt automatisch na een jaar op standaard gezet.Doneren kan op de volgende manieren:

Door op onderstaande link te klikken kunt u een donatie doen, en zelf het bedrag kiezen, u kunt betalen via uw eigen veilige bankomgeving met bv iDeal.

Afbeelding
U kunt ook direct de QR-code scannen met bv een QRcodescanner als QR-droid. (ING app werkt blijkbaar niet)

Als u bij de omschrijving uw stationsnaam vermeld, dan zal uw account omgezet worden naar "geverifieerd".
Het is belangrijk dat dit je stationsnaam is, omdat we niet van iedereen de echte naam weten.


Ook wij gaan met onze tijd mee, u kunt ook via Bitcoin en Doge een donatie doen.

BTC: 3LgcatWqFNNgtKiUSEdVGcZii1gCTwXXRW
DOGE: DSXvB1TufE4mytpPcaTQwtNn6P5WkiKc1j


Heeft u nog vragen, kunt u altijd contact opnemen met de admin, het liefst per email, want overdag werken wij ook gewoon :-)

Email: donatie apenstaartje dxrapporten.com
Telefoon: 084-0033027

Alvast bedankt natuurlijk, we zijn met elk bedrag blij, en u bepaald wat dat bedrag is.

Veel plezier op het forum!

Groet
Admin